Corporate Training

Onderzoek toont aan dat werknemers die regelmatig sporten, gezonder zijn dan werknemers die helemaal niet sporten. Bovendien is het ziekteverzuim onder sportende werknemers beduidend lager.

Personal Trainer biedt voor Corporate Training aan voor bedrijven die geen eigen fitness voorzieningen hebben of geen regeling hebben getroffen met fitness-centra. Personal Trainer komt bij uw bedrijf langs om uw werknemers sportief uit te dagen. De trainingen leiden tot:

  • gezonder en fitter personeel
  • teambuilding
  • hogere productiviteit van uw personeel

Het voordeel van Corporate Training door Personal Trainer vergeleken met het aanbieden van een fitness-abonnement aan uw werknemers is dat u nu de garantie hebt dat al uw werknemers ook daadwerkelijk aan het sporten zijn. Het verstrekken van een fitness-abonnement biedt geen garantie dat de werknemer ook daadwerkelijk gaat sporten. Uit de statistieken blijkt dat maar een klein percentage van de mensen met een fitness-abonnement intensief gebruik maken van dit abonnement. Fitness-centra weten dit en dat zie je terug in hun business model.

Personal Trainer voorziet in al het sportmateriaal voor de Corporate Training. De training is in groepsverband en per individu wordt de intensiteit van de trainingen teruggeschaald naar gelang het niveau van de werknemer.

Neem contact op met Personal Trainer en laat u informeren wat wij voor uw gezondheid van uw bedrijf kunnen betekenen.